Wie zijn wij

Project Support Almere is een moderne en veelzijdige standbouw bedrijf.
Sinds 2008 bouwt Project Support Almere op maat en naar wens van de klanten, nationaal en internationaal.

Een jong bedrijf, maar met jarenlange ervaring in het bedenken en bouwen van standruimtes, standmaterialen, evenementen aankleding en presentatiematerialen.
Vanuit Almere werken wij nauw samen met betrouwbare en professionele partners die een stuk meerwaarde geven in ons totaalconcept: het meedenken, adviseren, bedenken, ontwerpen, uitvoeren en bouwen van standruimtes en standmaterialen in de breedste zin van het woord.Meerwaarde door ruime kennis en ervaring in standbouw
Ontwerp uw eigen standruimte, standmateriaal of presentatieruimte sámen met Project Support Almere.

Natuurlijk weten wij een uniforme stand op maat te maken en te bouwen, maar liever onderscheiden wij ons door het vakkundig uitvoeren van projectmatige beursplannen of presentatieplannen die passen bij de uitstraling van uw bedrijf.
Project Support Almere vervaardigt of bouwt op basis van uw eigen standontwerp, maar kan desgewenst een professionele werktekening voor u op papier zetten.

Inspiratie voor standbouw, standbouwmaterialen, standinterieur en presentatie
Wij laten u graag mooie voorbeelden zien van gerealiseerde stand ontwerpen en presentatiematerialen zoals stands, posterpanelen, podia, balies, zuilen, spiegels, opbergruimtes, maar ook rolstoelvriendelijke projecten.

Project Support Almere biedt een ‘total support’ binnen elk standbouwproject.
Dat betekent dat u kunt rekenen op professionele en vakkundige medewerkers binnen elke discipline, van standontwerp tot afwerking. Project Support Almere werkt alleen met vakmensen die verstand hebben van standbouwmaterialen, maar ook kiezen voor een servicegerichte aanpak, een gedegen kwaliteitscontrole en een nette aflevering op locatie.