Werkwijze

Project Support Almere is een betrouwbare partner in de standbouw.
Dat doen we met veel service en een flexibele instelling en altijd op basis van duidelijke afspraken.
Een prijsaanvraag wordt zorgvuldig in behandeling genomen en op werkdagen binnen 24 uur beantwoord met een heldere offerte.

Wilt u eerst een inventarisatie van uw wensen en mogelijkheden? Dan gaan wij met u om de tafel om te luisteren naar uw ideeën.
Daarna bespreken en verfijnen we het ontwerp van uw stand, standinterieur, of standmateriaal.    
Dit resulteert uiteindelijk in een definitief ontwerp en een bijbehorende offerte.
Pas als u akkoord gaat met de offerte start onze samenwerking officieel!

Project Support Almere heeft ervaring in individuele standbouw en standaard bouw. Van evenement tot werkplek realiseren wij mooie projecten. Daarvoor gebruiken wij kwaliteitsmaterialen die wij samen met u overleggen en bekijken.

Standwand met flanel bekleding
Project Support Almere realiseert (geschilderde) standbouw materialen, frieslijsten, presentatiewanden in diverse maten, kleuren en verfsoorten. Ons oog voor detail ziet u terug in de vakkundige afwerking en de zorgvuldige montage en demontage.
Een beurshal opbouwen met wanden, complete stands, voorzien van frieslijst en verlichting is bij
voorbeeld geen probleem voor onze systeemwanden.

Daarnaast vervaardigen wij houtbouw standwanden, voorzien van een mooie (naadloze) flanellen bekleding. Een specialiteit van Project Support Almere> Daarbij werken wij volgens de strengste veiligheidseisen als het gaat om het gebruik van brandwerende materialen.
Desgewenst leveren wij een certificaat bij de geleverde standmaterialen.

Standbouwer die met u meedenkt.....
De kracht van Project Support Almere is het heldere totaalconcept op basis van service, kwaliteit, kwaliteit en heel veel enthousiasme.
Dat doen we met mooie ontwerpen en materialen. Bovendien denken we met u mee over zaken als demontage, vervoer en opslag.

We willen u immers alle zorg uit handen nemen…